Tussentijdse toets bij Rijschool Atlant 

Bij Rijschool Atlant bieden we de mogelijkheid om een tussentijdse toets af te leggen bij het CBR. De tussentijdse toets is een belangrijk moment tijdens je rijopleiding en kan je helpen om goed voorbereid te zijn op het uiteindelijke praktijkexamen.

De tussentijdse toets is een realistische simulatie van het praktijkexamen en wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Tijdens deze toets worden dezelfde onderdelen beoordeeld als tijdens het echte examen. Denk hierbij aan bijzondere verrichtingen, verkeersinzicht en verkeersveiligheid.

Het afleggen van een tussentijdse toets heeft verschillende voordelen. Het geeft je de mogelijkheid om alvast te wennen aan de examensituatie en de werkwijze van het CBR. Daarnaast krijg je tijdens de toets waardevolle feedback van de examinator. Deze feedback kan dienen als leidraad voor de verdere ontwikkeling van je rijvaardigheid en helpt je om eventuele verbeterpunten aan te pakken.

Bij Rijschool Atlant begeleiden onze ervaren instructeurs je intensief tijdens de voorbereiding op de tussentijdse toets. We zullen je helpen om vertrouwen op te bouwen, je sterke punten te benadrukken en eventuele zwakke punten te verbeteren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je optimaal bent voorbereid en met een gerust hart de tussentijdse toets kunt afleggen.

Het succesvol afronden van de tussentijdse toets kan ook voordelen hebben voor het uiteindelijke praktijkexamen. Als je tijdens de tussentijdse toets voldoende presteert, kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen op het praktijkexamen. Dit betekent dat je deze verrichtingen niet opnieuw hoeft te doen tijdens je examen.

Bij Rijschool Atlant streven we ernaar om jouw rijopleiding zo efficiënt en succesvol mogelijk te maken. De tussentijdse toets is een belangrijk onderdeel van dit proces en biedt je de mogelijkheid om je rijvaardigheid verder te verbeteren en vertrouwen op te bouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor het afleggen van een tussentijdse toets. Samen werken we toe naar het behalen van je rijbewijs!

Let op: Deelname aan de tussentijdse toets is optioneel en afhankelijk van je voortgang en geschiktheid. Onze instructeurs zullen je adviseren of de tussentijdse toets geschikt is voor jouw situatie.

Een stap dichter bij je rijbewijs!

Onze voordelen

  • Hoog slagingspercentage
  • Gelijk een examendatum
  • Geen wachttijd
  • Ervaring die telt
  • Individuele aandacht
  • Modern en veilig
  • Flexibiliteit

Lees meer op CBR