Over Rijschool Atlant 

Jouw weg naar rijvaardigheid en zelfvertrouwen

Bij Rijschool Atlant geloven we dat een goede rijopleiding de basis legt voor veiligheid en zelfvertrouwen op de weg. Met onze gediplomeerde instructeurs en uitgebreid lesaanbod streven we ernaar om elke leerling te begeleiden op hun reis naar het behalen van het rijbewijs.

Ervaring en professionaliteit

Bij Rijschool Atlant werken we uitsluitend met gediplomeerde instructeurs die ruime ervaring hebben in het geven van rijlessen. Onze instructeurs zijn bekwaam, enthousiast en hebben een diepgaande kennis van het verkeer. Ze zijn erop gericht om elke leerling op een gestructureerde en begrijpelijke manier de fijne kneepjes van het autorijden bij te brengen.

Leslocaties in de regio

Rijschool Atlant is trots om rijlessen aan te bieden in verschillende plaatsen in de regio. Onze diensten zijn beschikbaar in Amsterdam, Amstelveen, Halfweg, Badhoevendorp, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Cruquius, Zwanenburg, Bloemendaal,  Zandvoort, Vijfhuizen, Overveen, Bennebroek, Aerdenhout, Spaarndam, Velserbroek, Santpoort, Beverwijk en omstreken. Of je nu woont, werkt of studeert in een van deze gebieden, we zorgen ervoor dat onze instructeurs beschikbaar zijn om jou op te halen en je op weg te helpen naar rijvaardigheid.

Meertalige instructie

Bij Rijschool Atlant begrijpen we dat het leren autorijden gemakkelijker is in je moedertaal of een taal waarin je je comfortabel voelt. Daarom bieden we rijlessen aan in verschillende talen om aan de behoeften van onze diverse studentenpopulatie te voldoen. We geven rijlessen in het Nederlands, Engels en Afghaans. Onze meertalige instructeurs zorgen ervoor dat de communicatie tijdens de lessen vloeiend verloopt, zodat je optimaal kunt profiteren van de instructies en begeleiding.

Instructiekaart

Bij Rijschool Atlant wordt er gewerkt met een instructiekaart. Op deze instructiekaart staan alle vaardigheden die je moet beheersen voor het praktijkexamen. Deze instructiekaart geeft een duidelijk overzicht van alle vorderingen, huiswerk en stelt je in staat op jouw eigen leerproces te kunnen volgen.

Bij Rijschool Atlant staat jouw succes centraal. We streven ernaar om niet alleen rijvaardigheid bij te brengen, maar ook het zelfvertrouwen te ontwikkelen dat nodig is om met succes de weg op te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden op jouw weg naar een succesvolle rijopleiding. Rijschool Atlant – jouw betrouwbare partner op weg naar rijvaardigheid!

 

Een stap dichter bij je rijbewijs!

Onze voordelen

  • Hoog slagingspercentage
  • Gelijk een examendatum
  • Geen wachttijd
  • Ervaring die telt
  • Individuele aandacht
  • Modern en veilig
  • Flexibiliteit