Rijschool Atlant
5.0
Gebaseerd op 84 beoordelingen
powered by Google
timo hillenaartimo hillenaar
13:56 12 Feb 24
Top rij instructeur, heeft geduld met je en legt goed uit👍🏻
Bravo 6Bravo 6
13:41 10 Feb 24
Zeer professioneel en deskundig in het gebied van lesgeven. De cursist krijgt volledige aandacht en de rij instructeur(Rostam) is zeer betrokken bij de ontwikkeling die de cursist maakt.Aanrader👍🏻👍🏻
Krshma FroghKrshma Frogh
11:22 10 Feb 24
Oprecht de beste rijinstructeur die er is! Hij is super chill. Mijn ervaring hierdoor was heel goed.
DaviddeboerDaviddeboer
15:28 26 Dec 23
Rijschool Atlant is de beste rijschool van Haarlem. Ik kan ze van harte aanbevelen. Ik heb les gehad van Rostam. Hij is een ervaren, rustige en empathische instructeur die je echt helpt om veilig en zelfverzekerd te autorijden. De focus ligt daarbij niet alleen op het examen maar ook op auto rijden algemeen, zodat je ook na je examen een veilige en bewuste bestuurder zult zijn.Door zijn goede begeleiding ben ik in één keer geslaagd.Een plus punt van Rijschool Atlant is dat ze rijopleiding in stappen (RIS) methode gebruiken, waardoor je gestructureerd en stapsgewijs leert autorijden.Echt een aanrader dus!
SabrinaSabrina
22:57 23 Dec 23
Echt een goede rijinstructeur die zo geduldig en vriendelijk is. Hij geeft goede rijlessen. Je krijgt ook huiswerk mee wat echt een pluspunt is. De beste rijschool van Haarlem en ik raad iedereen aan om bij hem te lessen!
Linde LeekLinde Leek
07:45 25 Oct 23
Hele fijne ervaring gehad bij rijschool Atlant. Fijne instructeur met hele goede instructies! Kan ook soms in het weekend en later op de dag. Alles in één keer gehaald dus echt een aanrader.
Felicia valerieFelicia valerie
12:51 02 Oct 23
Rijschool atlant is echt een goede rijschool. Rostam legt alles rustig en duidelijk uit hij heeft veel geduld en neemt zijn tijd. Echt een aanrader… Meld je nu aan en haal je rijbewijs👍🏾🚘
Fer DrniFer Drni
13:26 28 Sep 23
Rijschool Atlant is een top rijschool en ik kan ze aanbevelen.Ik heb les gehad van Rostam. Hij is een ervaren instructeur die je echt helpt om veilig te kunnen rijden regels te kunnen toepassen bedankt daarvoor Rostam.
Navid RezaieNavid Rezaie
07:55 20 Sep 23
Een rijschool die werkt met passie!! Ik heb bij deze rijschool mogen lessen bij Rostam, een rij instructeur die echt plezier heeft in zijn werk, dit zorgde ervoor dat ik mij comfortabel voelde en snel grote stappen in het leerproces voor mijn auto rijbewijs maakten! Ik heb door zijn manier van les geven en handelen binnnen 2 maand mijn praktijk examen behaald.Een enorme aanrader voor iedereen die nog een rijschool in Haarlem zoekt!!
Pakiza AkbariPakiza Akbari
16:42 25 Jun 23
Hele fijne rijschool die ik zonder twijfel aan kan raden. Ik vond de rijlessen erg goed opgebouwd en er hing altijd een fijne sfeer in de auto, zonder dat ik ooit het gevoel heb gehad dat de focus verslapte. Mijn instructeur (Rostam) is altijd 100% met jou bezig en zit niet ondertussen allemaal andere dingen te doen. Het RIS programma vond ik fijn omdat het ervoor zorgt dat je weet waar je aan moet werken en structuur geeft aan de lessen.
Alex en Herma BoschAlex en Herma Bosch
08:44 14 Jun 23
Rijschool Atlant is een hele fijne en goede Rijschool. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak in de auto. De rijinstructeur is een fijne man, hij neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en is eerlijk en oprecht. Ik ben blij dat ik bij deze Rijschool terecht gekomen ben. Nog anderhalve maand mag ik afrijden en met zijn doorzettingsvermogen ga ik het hopelijk zeker halen.
Marwa ShirMarwa Shir
17:46 06 Jun 23
Rijschool Atlant is een fijne rijschool. De rijinstructeur Rostam is een geduldige en gezellige man met veel ervaring en doet erg zijn best doet om je te helpen. De rijlessen zijn professioneel en je voelt je al sinds de eerste rijles gelijk veilig en op je gemak. Zeker een aanrader!
Mehran RezaieMehran Rezaie
18:28 04 Jun 23
Rijschool Atlant is een 100% betrouwbaar rijschool. Heel enthousiaste en aardige rijinstructeur. Hij heeft veel kennis en ervaring. Daarnaast doet hij altijd zijn uiterst best om je maximaal te helpen door elke les effectieve feedback te geven. Hierdoor ontwikkel je jouw rijvaardigheid op hoge niveau. Ik heb met plezier mijn rijbewijs bij Rijschool Atlant gehaald. Ik raad iedereen zeker aan die opzoek is naar een goede rijschool!!!
Noesie boucNoesie bouc
10:31 17 Feb 23
In 1 keer geslaagd 🎉Heb een top ervaring gehad met rijschool Atlant. Mijn rij instructeur heeft me erg goed geholpen en de fouten die ik maakten gelijk gecorrigeerd. Raad iedereen aan om bij Atlant je rijbewijs te halen 😁
js_loader