Rijschool Atlant
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Pakiza AkbariPakiza Akbari
16:42 25 Jun 23
Hele fijne rijschool die ik zonder twijfel aan kan raden. Ik vond de rijlessen erg goed opgebouwd en er hing altijd een fijne sfeer in de auto, zonder dat ik ooit het gevoel heb gehad dat de focus verslapte. Mijn instructeur (Rostam) is altijd 100% met jou bezig en zit niet ondertussen allemaal andere dingen te doen. Het RIS programma vond ik fijn omdat het ervoor zorgt dat je weet waar je aan moet werken en structuur geeft aan de lessen.
Alex en Herma BoschAlex en Herma Bosch
08:44 14 Jun 23
Rijschool Atlant is een hele fijne en goede Rijschool. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak in de auto. De rijinstructeur is een fijne man, hij neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en is eerlijk en oprecht. Ik ben blij dat ik bij deze Rijschool terecht gekomen ben. Nog anderhalve maand mag ik afrijden en met zijn doorzettingsvermogen ga ik het hopelijk zeker halen.
Marwa ShirMarwa Shir
17:46 06 Jun 23
Rijschool Atlant is een fijne rijschool. De rijinstructeur Rostam is een geduldige en gezellige man met veel ervaring en doet erg zijn best doet om je te helpen. De rijlessen zijn professioneel en je voelt je al sinds de eerste rijles gelijk veilig en op je gemak. Zeker een aanrader!
Mehran RezaieMehran Rezaie
18:28 04 Jun 23
Rijschool Atlant is een 100% betrouwbaar rijschool. Heel enthousiaste en aardige rijinstructeur. Hij heeft veel kennis en ervaring. Daarnaast doet hij altijd zijn uiterst best om je maximaal te helpen door elke les effectieve feedback te geven. Hierdoor ontwikkel je jouw rijvaardigheid op hoge niveau. Ik heb met plezier mijn rijbewijs bij Rijschool Atlant gehaald. Ik raad iedereen zeker aan die opzoek is naar een goede rijschool!!!
Noesie boucNoesie bouc
10:31 17 Feb 23
In 1 keer geslaagd 🎉Heb een top ervaring gehad met rijschool Atlant. Mijn rij instructeur heeft me erg goed geholpen en de fouten die ik maakten gelijk gecorrigeerd. Raad iedereen aan om bij Atlant je rijbewijs te halen 😁
js_loader